0 item(s)
0 item(s) - $0.00

Eeninstagramfoto's met de hand naschilderen -foto of ieder ander gewenst plaatje naschilderen tot een uniek olieverfschilderij 

Wilt u een portretschilderij van uw kinderen, familie, huisdier, auto, huis of boot laten maken dan bent u bij het schilderijhuis.nl aan het juiste adres. Al jaren schilderen onze deskundige portretschilders en kunstschilders een persoonlijk schilderij. 


Helemaal hip zijn natuurlijk je Instagramfoto's op je telefoon of tablet. Niet voor niets besteed je hier de nodige aandacht aan, dus hoe leuk kan het dan zijn, om jouw persoonlijke Instagram-schilderij kado te geven aan je vrienden, opa en oma, ouders of gewoon lekker voor jezelf te houden.
De aan ons geleverde foto's blijven eigendom van jou en worden niet gebruikt om nog eens te gebruiken als schilderij. Neem het maar gerust van ons aan, respect staat bij ons echt bovenaan.

Klik hier voor meer info over het schilderen van je mooiste Instagramfotos 


Stuur eenvoudig je INSTAGRAMFOTO naar ons en wij informeren je even snel over de prijs en de mogelijkheden. Een leuke klein Instagramschilderij of juist een heel groot Instagram-schilderij met allerlei kleinere frames, echt alles is mogelijk. 

Bij ons, het schilderijhuis.nl, kunt u alles wat u op foto heeft, om laten zetten naar een olieverfschilderij op canvas. Onze deskundige schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van foto naar schilderij. 

Een foto of afbeelding handgeschilderd op canvas is tevens een mooi cadeau. Veel van onze klanten verrassen hun dierbaren / zakenrelaties met een mooi portret schilderij, een reproductie van een bekende schilder, een pop-art foto op een hoogwaardig canvasdoek of gewoon een favoriete afbeelding van een buitenlands landschap of bekend abstract werk. 
Uit ervaring weten wij dat het kiezen van een juist schilderij moeilijk en tijdrovend kan zijn. Bedenk dan eens dat een bestaande foto de oplossing kan zijn!

Bent u al overtuigd of gewoon benieuwd naar een voorbeeld met bijbehorende prijs? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan via onderstaand formulier. U upload eenvoudig de foto die u geschilderd wilt hebben en wij laten u z.s.m. weten wat de kosten en de verwachte levertijd zullen zijn.
meesterwerk laten schilderen

Als laatste wordt uw schilderij dan netjes opgespannen op een houten kwaliteitsframe en door onze vaste pakketleverancier gratis naar u verzonden ( Nederland en België ).


van foto naar schilderij

VAN FOTO NAAR SCHILDERIJ

Enkele voorbeelden van een handgeschilderd doek met olieverf op basis van een foto:

Beagle nageschilderd op canvasdoek met olieverf Handgeschilderde foto-reproductie van de king of pop RedBull Foto nageschilderd op canvasdoek. Olieverf schilderij Nageschilderde foto op olieverf canvasdoek Nageschilderde foto op olieverf canvasdoek Nageschilderde HellRaiser foto op olieverf canvasdoek

Het bestellen van een maatwerk schilderij bestaat uit de volgende stappen:

 • Stap 1: U vult het formulier met uw wensen in.

 • Stap 2: U ontvangt een vrijblijvende offerte.

 • Stap 3: Als u akkoord gaat met de offerte, beginnen wij met schilderen.

 • Stap 4: Na circa twee weken ontvangt u een foto van het schilderij,  u geeft aan of het schilderij helemaal naar wens is, anders passen we het aan.

 • Stap 5: Helemaal tevreden ? Dan wordt het schilderij gratis bij u thuis bezorgd ( Nederland en België).

   

Prijs is inclusief: BTW / bezorging / opspanning op een houten frame en ophangsysteem


Maatwerk Formulier

maatwerk formulier

 • Toegestane bestandstypes: jpg, gif, png, jpeg

  Maximum File Size: 15 MB.

* Verplichte velden

Contact

Spoorstraat 7
7437TR, Bathmen ( OV )
Nederland
T: +31 (0) 570 526439
E: info@schilderijhuis.nl

Bankgegevens:
ABN AMRO 
IBAN : NL43ABNA0426915798
BIC   : ABNANL2A
KVK  : 53121066 
BTW : NL136886887B01

Schilderijhuis.nl is onderdeel van CQstijl.nl

Niet goed, geld terug!
Niet goed, geld terug!

 
 

Waarom koopt men bij ons?

 • Betrouwbaar kunst bestellen
 • Geen alledaagse schilderijen
 • Betaalbaar
 • Prijs inclusief: btw, opspannen en verzenden
 • Beperkte oplage
 • Niet goed, geld terug!
 • Alles van en samen met onze kunstenaars
 • Elk schilderij handgeschilderd met olieverf!
 • Randen worden standaard meegeschilderd 
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x