De eerste zonnige dagen hebben we al weer gehad, laat de zomer maar komen. Om als voorproef op de zomer je alvast te laten genieten van alle mooie plaatjes die ook bij de zomer horen, kun je er ook voor kiezen om een zomers schilderij aan je muur in huis of op kantoor te laten stralen.

Eenvoudig op je gemak door de aangeboden doeken heen neuzen, misschien nog even contact met ons opnemen over de juiste maat en vervolgens kun je, na je bestelling, vaak al binnen 4 weken, al heerlijk genieten van een zomerse blik op je wand.

Of het nu gaat om een stadsgezicht van een idyllisch toscaans dorpje, een blik over het geurige landschap van de Provence of gewoon nog eens lekker wegdromen op een verlaten zandstrand met alleen een achtergelaten bootje, je moet er maar net dat gevoel bij hebben.
Een mooie foto van je eigen vakantiekiekje is vanzelfsprekend ook een blijvende herinnering en ook deze kunnen en willen wij graag voor u omzetten in een handgeschilderd olieverf schilderij. Vraag gerust naar de voorbeelden die wij al hebben mogen schilderen of als u al overtuigd bent, gewoon je eigen foto uploaden via de contactpagina, je gewenste afmetingen erbij vermelden en wij komen zo snel mogelijk met een aantrekkelijke prijs bij je terug.

 zomerse collage op een handgeschilderd olieverfdoek