Assortiments toevoeging voor de lente. Geen zin om naar de winkel of een gallery te gaan maar wel toe aan iets nieuws aan de muur. Wij hebben ons assortiment opgefrist voor de lente, maar ook vooral voor jou....

In opvolging op het bestaande assortiment hebben wij onlangs een ruime selectie doeken toegevoegd. Voor ieder wat wils.
Kleurrijke schilderijen, abstracte en moderne werken, landschapsschilderijen en zeegezichten, veel van ons assortiment past bij iedereen thuis aan de muur. Maar ook excentrieke schilderijen waarbij je je afvraagt waar de schilder de inspiratie vandaan heeft gehaald leveren misschien wel die kunstbeleving aan de wand waarop je juist zit te wachten.

Kijk dus gerust eens rond in onze online schilderijen-gallerij, ervaar de rust die bepaalde doeken kunnen brengen en sta open voor verandering als je dat zelf wenst.

Is een bepaald schilderij niet uitgevoerd in de kleurstelling waar je warm van wordt, dan kunt je via het contact formulier eenvoudig de kleuren laten aanpassen naar eigen wens.

Wij zijn content als we voor jou dat doek kunnen laten schilderen waar je al lang op zoek naar bent.
Zit je wens niet in ons assortiment, dan kun je iedere willekeurige foto of plaatje laten naschilderen op het door jou gewenste formaat.
Ook deze kunstwerken worden door ons zo geleverd, zoals we ze zelf ook graag zouden willen krijgen.
Vanzelfsprekend toch...

Team Schilderijhuis.nl

Klik hieronder voor een snel overzicht van deze olieverfdoeken:
Nieuw toegevoegd